Download een flash player om de fotos te kunnen zien.

Anders reizen met Your Planet

Jouw reis

Met Your Planet reis je naar bijzondere bestemmingen. Voor iedere bestemming die we aanbieden hebben we een aparte website. De bestemmingen die we nu aanbieden:


    • Azië: China, Transsiberie express en Noord-Korea (DPRK)
    • Midden Oosten: Jordanië


  

China


Het moderne stadsleven of het platteland

China is een uitgestrekt land, bijna even groot als Europa, met een verscheidenheid aan culturen. Ook wat betreft natuurschoon is China zeer divers. Your Planet heeft voor je uitgezocht welke plekken je niet mag missen en welke activiteiten jouw reis door China nou echt bijzonder maken.

Maak kennis met de rijke Chinese cultuur en geniet van het heerlijke Chinese eten. Wandel over de Grote Chinese Muur en zie de Verboden Stad in Beijing. Ontdek het moderne, hippe stadsleven of beleef een dag op het Chinese platteland. Naast cultuur kun je in China ook van overweldigend natuurschoon genieten.

 

 
“Van sprookjesachtig karstgebergte in Yangshuo tot pittoreske waterdorpen in Suzhou”

“Van moderne metropool Shanghai tot het vergeten stadje Pingyao”

“Van het glooiende Dragon Well theegebied in Hangzhou tot het Hangende Klooster bij Datong”

“Van de rijstterrassen van Ping’an tot het imponerende Terracotta Leger in Xi’an”

 

JordaniŽ


Wonderbaarlijk Jordanie

Jordanie is een van de meest veelzijdige landen van het Midden-Oosten. Het is een land rijk aan historie en met een rijke historie en met overweldigende natuur. “Badend in het zonlicht toont de treasury van Petra haar oranjeroze getinte decoraties in volle glorie”
 
“In de voetsporen van Lawrence of Arabia, beleef je de stilte en schoonheid van Wadi Rum, de mooiste woestijn in het Midden Oosten”
 
“Op ontdekking in de onderaardse gangen van kruisvaarderskasteel Kerak”


 

Klik hier voor jouw reis naar Jordanië

Noord-Korea


Een onvergetelijke ervaring

Laat je rondleiden in één van de meest gesloten landen ter wereld en word verrast door het spektakel van de jaarlijkse Arirang.

Your Planet is één van de weinig reisorganisaties in Nederland die rechtstreeks contact heeft met Noord-Korea en één van de weinige reisorganisaties in de wereld waarbij je individueel, met je partner, familie of vrienden door Noord-Korea kunt rondreizen.  

 


“Van het mausoleum van Mao in Beijing tot het mausoleum van Kim Il Sung in Pyongyang”

 

“Ontdek van binnenuit wat de schoonheid, de keerzijde en de eigenaardigheden zijn van de communistische realiteit in Noord-Korea”

 “Wees getuige van het leven in Noord-Korea, voordat de bubbel barst”
 

Klik hier voor jouw reis naar Noord Korea

Transsiberië Express

De koning van alle treinreizen

Volgens velen is reizen met de trein de mooiste manier van reizen en is de Transsiberië Express de koning van alle treinreizen. Naast de klassieke Transsiberië express kun je ook kiezen voor de Transmantsjoerije Express en de Transmongolië Express.

Op jouwtranssiberiereis.nl stel je zelf jouw treinreis met de Transsiberië Expres, de Transmongolië Expres of de Transmantsjoerije Expres samen.“Zachtjes hobbelt de trein voort, langs eindeloze grasvlakten waar glinsterende rivieren doorheen vloeien”

“Op de perrons is een levendige handel gaande; bij de Baboeshka’s koop je verse bessen en huisgemaakte Russische gerechten”

“Een droomreis over 8000 kilometer spoor van het Rode Plein in Moskou naar het Plein van de Hemelse Vrede in Beijing”Klik hier voor Jouw reis met de Transsiberie Express