Bijzondere reis met oma

Reisperiode: 26 juli t/m 16 augustus 2018
Jouw China reizigers:
Nadine & mevrouw ’t Hooft
Vakantiebestemming:
China
Bouwstenen: 
Beijing, Pingyao, Xi’an, Shanghai, Hangzhou, Yangshuo & Hong Kong
Reisduur: 
22 dagen


China is op ons overgekomen als een heel indrukwekkend en bijzonder land. Alles is groot en massaal. En dat heeft een enorme indruk gemaakt. Vaak genoeg verbaasde we ons over de eindeloze hoge en dezelfde flatgebouwen als we in de trein of taxi zaten. Laat staan alle bijzondere highlights die we hebben gezien.

Hoogtepunt vanuit Shanghai Tower

Een absoluut hoogtepunt voor ons was het uitzicht over Shanghai vanaf de Shanghai Tower en de skyline van Shanghai (zowel overdag als ’s avonds) zoiets hadden we allebei nog nooit gezien! Extra bijzonder dus om dit met elkaar te delen.

Een waardevolle herinnering

Ik vond het geweldig om deze reis met oma te maken. Zo’n bijzonder land en dat dan voor het eerst ontdekken met oma zal voor altijd een waardevolle herinnering zijn. Oma heeft er ook van genoten. Ze vond het heerlijk om er op uit te zijn, elke dag gezelschap te hebben van haar kleindochter en zoveel mooie, nieuwe dingen te zien. We kijken er allebei met een warm gevoel op terug.

Reis op rolletjes

Tot slot gaat in China natuurlijk alles anders en dat maakt het een interessant, maar soms ook een ingewikkeld land om te bereizen. Zeker als er ook rekening gehouden moet worden met een vrouw van vijfentachtig jaar. Hierbij hebben jullie geholpen om alles zo goed mogelijk te organiseren. En complimenten daarvoor! Alles liep op rolletjes en was perfect georganiseerd.

De accommodaties waren goed en origineel, de transfers sloten perfect aan en de tours waren heel leuk! Dit heeft absoluut bijgedragen aan het slagen van de reis.

Foto’s van Nadine en haar oma

Mocht je nog meer foto’s willen zien kijk dan gerust op m’n Instagram (nadinegrubenx) daar heb ik ook veel gepost tijdens de reis.

Nogmaals bedankt voor al jullie hulp!


 

Lees meer verhalen

No comments yet.

Geef een reactie