Your Planet

De reisorganisatie die je naar plekken brengt
die anders gesloten voor je zouden blijven

Waar wil je naartoe?

Jouw reis

Waar haal jij de meeste voldoening uit? Een typische zon-zee-strand vakantie?

Of uit rondreizen naar bijzondere gebieden waar niemand komt. Waar je nieuwe dingen ervaart.

Als jouw hart sneller gaat kloppen voor rondreizen naar bijzondere gebieden, dan hebben we dat alvast met elkaar gemeen.

Ontdek onze bestemmingen
 • approvaleenvoudig & snel
 • approval-48vrijblijvende offerte
 • approval-48kies je eigen bouwstenen
 • approval-48gratis advies van onze experts
 • approval-48reis in de stijl van de landen
 • approval-48profiteer van onze ervaring

Wat maakt ons anders?

Kom op de meest
ongerepte plekken

Unieke ontmoetingen

Bijzondere bestemmingen
betekent unieke ervaringen

Wie zijn wij?

Wij zijn een reisorganisatie die bestaat uit gepassioneerde reisspecialisten die niets liever doen dan unieke plekjes ontdekken, waar de massa niet komt.

Hier worden wij blij van:

Een compleet andere cultuur ervaren, geworteld in een lange geschiedenis… Je verwonderen over vreemde gebruiken… proeven van een andere keuken… Ongerepte natuurgebieden ontdekken, zo verschillend van onze Lage Landen… Oog in oog staan met wereldwonderen, door mensenhanden gemaakt of door de natuur.

’s Avonds trek je je terug in een fijn hotelletje, kleinschalig en goed verzorgd. Of je slaapt in een tentje ergens in de woestijn, onder de meest waanzinnige sterrenhemel. Je wisselt af met een lekker luxe hotel in de stad.

Op reis leef je intenser. Iedere ervaring is nieuw. De wereld gaat niet als een sleur aan je voorbij. Ieder moment doet ertoe.

En als je dan thuiskomt, terug in je dagelijkse leven, dan werkt zo’n reis nog maanden door. Je stelt je beeld over andere delen van de wereld bij en je kijkt misschien een beetje anders naar je eigen leven.

Dat is reizen met Your Planet.

Wij brengen je naar plekken waar andere mensen niet komen.

china reis specialist your planet

 

Mischa

“China was mijn eerste echte verre reis alleen. Wat een indrukken! Eigenlijk reis ik, na 7 jaar, nog steeds naar geen plek liever dan naar dit mysterieuze, afwisselende, megagrote land. Ik heb het leukste werk in de wereld want ik mag die ervaringen delen met andere reizigers. Reizen creëren die echt passen bij onze reizigers, wat is er mooier dan dat?”

Lees meer over Mischa

Lisette

“De Transsiberië Express is een reis die vele mensen, net zoals ik, zeker één keer in hun leven gedaan willen hebben. Ik kan je dan ook verzekeren, deze gevarieerde en unieke reis zal je zeker niet teleurstellen.

De Russische grootsteden in contrast met de Siberische stilte. Het uitgestrekte Mongoolse landschap in contrast met de Chinese drukte. Deze afwisselende treinreis is voor mij het toppunt van alle treinreizen.”

Lees meer over Lisette

Blog

 • 29 aug 2019

  Vaccinaties, ik houd er niet van

  Als je op reis gaat is de kans groot dat je je moet laten vaccineren. Bij mij kwamen daar allerlei vragen boven. Welke vaccinaties? Waarvoor moet ik mij beschermen? Hoe laat ik mij vaccineren? Wordt het vergoed door mijn verzekering? Er zijn veel organisaties waar je je kunt laten vaccineren en ook veel verschillende prijzen. […]
 • 29 aug 2019

  Tip: aanvragen van een nieuw paspoort | zakenpaspoort

  Zakenpaspoort aanvragen Langerer geldigheidsduur Paspoorten Misschien weet je het al, maar sinds maart 2014 is je nieuwe paspoort geen 5 maar 10 jaar geldig. Tijdens het aanvragen van mijn nieuwe paspoort kwam ik er achter dat de bladzijdes voor visa en reisstempels gelijk zijn gebleven aan het oude paspoort. Mijn paspoort is nu twee keer […]
 • 28 aug 2019

  Trend voor aan de wand: de wereldkaart

  De laatste tijd komt de wereldkaart veel voorbij als interieurtrend. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en bij elke inrichting past wel een wereldkaart. Door naar deze wanddecoratie te kijken kun je heerlijk wegdromen over je volgende reis. Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook wel wat? Je leest hier over de vele verschillende […]

Your Planet Webinars

Alles wat je moet weten voor reizen naar onze bestemmingen. Dat is wat je te wachten staat bij onze gratis webinars (live online presentaties).

Interesse in een van onze webinars? Meld je aan en we houden je op de hoogte wanneer de webinars plaats zullen vinden.

Je kunt je aanmelden voor zoveel presentaties als dat je wilt.

Houd mij op de hoogte

De zekerheid van reizen met Your Planet

Wat zeggen onze reizigers?

Onze garanties:

cala

Waarom reizen met jouwchinareis.nl?

Uitgebreide informatie

Your Planet Noord Korea Reizen Vakantie bestemming persoonlijk www.jouwnoordkoreareis.nl

Wie op reis gaat naar China heeft meestal veel vragen. We zorgen ervoor dat je uitgebreide informatie krijgt voordat je vertrekt zodat je goed voorbereid op reis gaat.

Lees meer

We zijn groot fan van de persoonlijke aanpak; je bent bij ons geen ‘nummer’. Tijdens onze China reizen heb je alle tijd om te genieten van alle indrukken. Je komt op de meest bijzondere plekken. En als je speciale wensen hebt, denken onze specialisten graag met je mee. Zo zorgen we er samen voor dat naar China reizen voor jou onvergetelijk wordt.

Lees meer

Bijzondere slaapplekken

verblijf tijdens china reis

Bij onze China reizen is een slaapplaats méér dan een plek om te slapen: zo kleinschalig en authentiek dat je er eigenlijk niet meer weg wilt.

Lees meer

Wij zoeken de leukste overnachtingsplekken voor je uit, passend bij de regio waar je naartoe wilt.

We selecteren altijd op de uitstraling en aankleding van de kamer en behulpzaam personeel. Bij sommige bouwstenen kun je trouwens ook kiezen voor een ‘budgetvariant’. In alle gevallen krijg je bij Your Planet goede kwaliteit voor de beste prijs.

Lees meer

Geniet van alle extra’s

fietsen tijdens china reis
Als je met Jouwchinareis.nl onderweg bent, kun je je portemonnee veilig opbergen. De lokale gids en meeste entreegelden en lunches zijn tijdens dagtrips inbegrepen.

Ga en sta waar jij wilt

Wil je iets doen wat niet op onze website staat? Vraag ons er gerust naar. Van boerenland tot metropool, van bergtoppen tot woestijn – met onze China reizen kom je overal. Als je een land écht wilt leren kennen, buiten de toeristische attracties om, dan zit je goed bij ons. Naast de bekende hoogtepunten van een regio kun je ook kiezen voor de minder bekende, nieuwe werelden.

Lees meer 

Reis eerlijk en duurzaam

Wil je op reis met een schoon geweten, dan zit je goed bij Jouwchinareis.nl. We werken samen met meer dan 30 lokale partners. Als reiziger draag je dus bij aan de plaatselijke economie. Bovendien leg je op die manier veel makkelijker contact met de lokale bevolking.

Your Planet brengt geen milieubelastend drukwerk uit, maar zet het hele reisaanbod op internet. Bijna elke bestemming heeft een eigen overzichtelijke website, die altijd actueel is. En het kantoor van Your Planet draait uiteraard op groene energie.

Lees meer 

Maar er is meer

  Gratis uitgebreid reisadvies van onze experts
  Altijd een complete reis
  Snel en eenvoudig een persoonlijke offerte
  De garantie van de GGTO en het calamiteitenfonds

Ik wil naar...

Jordanië
Iran
Transsiberië Express
Mongolië
China
Noord-Korea