Your planet travel

Heb je altijd al willen leren surfen?

Geplaatst op

Waarschijnlijk heb je weleens vol ongeloof gekeken naar mensen die konden surfen. Met de wind door de haren en al staand op de surfplank temmen ze de zee. Nu is de kans dan ook groot dat je het zelf al weleens hebt geprobeerd. Vaak zal het echter zo zijn geweest dat het nog niet al te makkelijk ging. Het kan daarom geen kwaad om eens wat lessen te krijgen. Zo kun ook jij het binnen de kortste keren onder de knie krijgen. Hiervoor zou je bijvoorbeeld eens contact op kunnen nemen met Wijkiki. Daar kun je leren surfen, maar er zijn nog veel meer andere dingen die je ook kunt proberen.

Kitesurfen of normaal surfen?

Zo zijn er een aantal verschillende manieren waarop je kunt surfen. De ene manier is de manier die de meeste mensen wel kennen; je staat op een surfboard en je probeert zo lang mogelijk op een golf te blijven. De andere manier is kitesurfen. In dat geval heb je een soort grote vlieger vast die jou dat beetje extra snelheid kan geven. Ook kan je daarmee enorme sprongen maken en soms wel meters in de lucht vliegen. Als dat jou wat lijkt, dan kun je dat ook leren.

Al eens in een blokart gezeten?

Mocht je surfen wel interessant vinden, maar het niet echt willen leren, dan zijn er nog veel meer andere leuke dingen te doen op het strand. Zo kun je onder andere blokarten. Een blokart is eigenlijk een soort skelter op het strand. Verder zit er een zeil aan vastgemaakt en hierdoor kun je de wind gebruiken om een flinke snelheid op te bouwen. Dit is vrij gemakkelijk te leren en het is ook iets dat je bijvoorbeeld met je kinderen kunt doen. Een kinderfeestje voor tieners kan bijvoorbeeld heel goed met blokarts.

Van alles te doen op het strand

Er is dus van alles te doen op het strand en je moet maar eens nagaan wat jij nog een keertje zou willen proberen. Of je nou graag een keertje wilt blokarten of leren surfen, het kan allemaal op het strand.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze reiswebsite is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, informatie en praktische tips om hun volgende reis te plannen.

Contactgegevens

Via info @ yourplanettravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden