Hoe gaan wij om met COVID-19

Op dit moment is reizen helaas niet naar alle bestemmingen mogelijk. Veiligheid en gezondheid hebben de eerste prioriteit.

Als reisorganisatie kijken we erg uit naar het moment waarop onbekommerd reizen weer mogelijk zal zijn. Voor onze lokale partners, die afhankelijk zijn van het toerisme. Voor onze reizigers, die willen beleven, ontdekken, genieten. En voor onszelf als reisspecialisten, omdat wij het mooiste werk ter wereld hebben en we graag ons vak willen uitoefenen.

Veilig boeken

Je boeking is veilig bij ons. Your Planet is lid van de ANVR. Dat betekent dat je ervan op aan kunt dat we eerlijke voorwaarden hanteren die zijn afgesproken in samenspraak met consumentenorganisaties.

Je reissom is goed verzekerd tegen een eventueel faillissement. Your Planet is lid van garantiefonds GGTO. Deze organisatie zorgt ervoor dat je je geld terugkrijgt in het geval wij failliet zouden gaan.

Kan je reis toch niet doorgaan?

Wanneer wij een reis niet door kunnen laten gaan door reisbeperkingen zoals grenssluitingen door corona, ontvang je van ons de betaalde reissom terug. Dit geldt als ten tijde van de boeking het reisadvies van de bestemming op code groen of geel stond, en bij aanvang van de reis naar code oranje of rood is aangepast. Zo kun je met een gerust hart een reis boeken naar bestemmingen die de deuren weer openen.

Wil je een reis boeken naar een bestemming met code oranje? Dan valt de boeking onder onze standaard annuleringsvoorwaarden. Als de bestemming oranje blijft of naar rood verandert, is er geen garantie op geld terug.

Vraag een reisvoorstel aan

Je kunt nu dus met een gerust hart een reisvoorstel aanvragen. Kijk hier voor onze bestemmingen.

We gaan je niet ‘pushen’ om te boeken. Daar houden we sowieso al niet van.

Als je niet kunt reizen, dan blijft het nu nog maar even bij dromen.

Merenroute van Vardzia naar Tbilisi