Your planet travel

Verken de grachten van Amsterdam

Geplaatst op

Ga je binnenkort naar Amsterdam en ben je op zoek naar een leuke bezienswaardigheid? Een boottocht op de Amsterdamse grachten is dan wel echt een must. Samen met vrienden of familie kun je bijvoorbeeld een bootje gaan huren, waarbij jezelf de kapitein bent. Een bootje huren kun je bijvoorbeeld eenvoudig online boeken via Adams Boats Amsterdam. De bootjes huur je zonder kapitein, dus jij staat aan het roer!

De grachten van Amsterdam verkennen is een ware beleving  

Als je met het gezin, vrienden of familie de hoofdstad Amsterdam gaat bezoeken, dan is een rondvaart op de Amsterdamse grachten toch wel een must. Zeker als het lekker weer is, dan kun je vanuit een bootje de grachten gaan verkennen. Inwoners aan de grachten met een eigen bootje kunnen natuurlijk elk moment van de dag een rondvaart doen. Toeristen en bezoekers kunnen eenvoudig online of op locatie een bootje huren. Zo is het mogelijk om een bootje te huren en lekker te gaan varen onder genot van wat borrelhapjes en drank, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een rondvaart te boeken, waarbij je lekker kunt gaan zitten en genieten van de prachtige Amsterdamse grachten.

Privétocht met een schipper of ben je zelf de kapitein?

Wil je zelf gaan varen of toch een rondvaart boeken, waarbij je relaxed kunt zitten en genieten van de bezienswaardigheden? Beide zijn mogelijk in Amsterdam. Een privébootje kun je eenvoudig online boeken, waarbij je vanaf een standaard vertrekpunt zelf kunt gaan varen. Je betaalt dan een borg en een uurtarief om een bootje voor geruime tijd te huren. Ook is het mogelijk om een rondvaart te boeken, waarbij je veelal in een wat grotere boot de grachten van Amsterdam gaat verkennen. Leuk als je bijvoorbeeld met een grote groep bent! 

Catering tijdens een rondvaart 

Wil je uniek uiteten gaan in Amsterdam? Verscheidene rondvaart organisaties bieden catering, waarbij er hapjes en drankjes kunnen worden besteld. Binnenkort een date of wil je romantisch gaan dineren met jouw geliefde? Boek een rondvaart met diner! Dan kun je zowel genieten van de sfeer als de prachtige grachten en omgeving van de binnenstad van Amsterdam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze reiswebsite is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, informatie en praktische tips om hun volgende reis te plannen.

Contactgegevens

Via info @ yourplanettravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden